Curry de legume din Africa de Sud este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție conține 160 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării africane. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole, conopidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Încercați Curry De Vită Din Africa De Sud, Bo-Kaap Cape Malay Curry Powder-Amestec De Condimente Din Africa De Sud, și Cape Malay Seafood Curry și un safari alimentar Sud-African la restaurantul Gold pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați morcovii în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
2
Tăiați fasolea în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
3
Tăiați conopida în flori de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
4
Tăiați ardeiul și piersicile în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
20 De Conserve (2-1/4 Uncii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse
5
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați uleiul, ceapa, ghimbirul, usturoiul și bețișoarele de scorțișoară până când ceapa este șchiopătată, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ulei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
1-1/2 Cani De Mustar Preparat
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De Murături
6
Adăugați pudră de curry și turmeric; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Turmeric
7
Adăugați bulion, morcovi, fasole, conopidă, ardei gras, piersici și varză; se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni Uscati
Măsline întregi Coapte
La 1 Ananas
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
8
Acoperiți și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede când sunt străpunse, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Lievland Pinotage. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.