Curry de legume cu aragaz lent cu cuscus este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,98 USD pe porție. O porție conține 629 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de usturoi, iaurt, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Curry de legume cu aragaz lent cu năut, Curry de legume cu aragaz lent cu cartofi dulci și năut, și Supă de Pesto de legume de vară cu aragaz lent {și un cadou cu aragaz lent!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați căptușelile Reynolds Slow Cooker într - un vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
În castron mediu, amestecați ingredientele sosului. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul; gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă pudra de curry, turmericul, scorțișoara și ardeiul roșu; gatiti si amestecati aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Turmeric
Usturoi Goya®
6
În aragaz, amestecați amestecul de ceapă și ingredientele curry rămase, cu excepția spanacului și a cuscusului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
8
Se amestecă spanacul în curry în aragaz. Acoperiți; gătiți la foc mic cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când se ofilesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
9
Între timp, gătiți cuscusul conform instrucțiunilor de pe pachet.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.