Curcan prăjit cu umplutură de cârnați și sos de măsline

Curcan prăjit cu umplutură de cârnați și sos de măsline
Friptura de curcan cu umplutură de cârnați și sos de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 14 și costă 2,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 401 calorii. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cimbru, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Curcan Cu Umplutură De Salvie Și Sos, Friptură de curcan cu umplutură de salvie și sos, și Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită.

Instrucțiuni

1
Așezați cuburi de pâine pe o foaie de copt; coaceți la 325 timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Transferați pâinea într-un castron mare și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți carcasele din cârnați; aruncați. Gătiți cârnații într-o tigaie mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Îndepărtați cârnații, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Saut 2 cesti de ceapa si urmatoarele 4 ingrediente in picaturi la foc mediu-mare 8 minute sau pana cand se inmoaie; se amestecă cârnați, muștar și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se adaugă în cuburi de pâine, amestecând până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
7
Așezați jumătățile de piept de curcan plat pe folie de plastic rezistentă, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Îndepărtați tendoanele și tăiați grăsimea. Din centrul fiecărui sân, feliați orizontal prin partea cea mai groasă a fiecărei părți aproape până la marginea exterioară; întoarceți fileurile. Lira sanii pentru a aplatiza și de a crea chiar grosime.
9
Presărați fiecare sân uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
10
Puneți jumătate din amestecul de umplutură peste fiecare sân, răspândindu-se la 1 inch de margini. Îndoiți părțile laterale ale sânului peste umplutură; rulați peste umplutură. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Rulourile ar trebui să aibă o lungime de 10 până la 12 inci.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
12
Legați rulourile în siguranță în mai multe locuri cu sfoară grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
13
Așezați ceapa, morcovul și țelina tocate grosier într-o tigaie mare; nestle quahogs în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
14
Așezați rulourile de curcan, cu cusătura în jos, peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
15
Coaceți la 425 timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 350 și coaceți 50 de minute suplimentare sau până când termometrul înregistrează 17
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Scoateți curcanul din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Scoateți și aruncați legumele și quahogii, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
18
Așezați tigaia de prăjire pe blatul de gătit; adăugați vin și bulion de pui. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 5 minute sau pana cand lichidul se reduce la 3/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
19
Combinați amidonul de porumb și 1 lingură de apă, amestecând până se omogenizează; se amestecă în amestecul de bulion. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut. Se amestecă măslinele și rozmarinul. Puneți sosul peste curcanul feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan FeliatCurcan Feliat
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați

Ingrediente

9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuburi de pâine de o zicuburi de pâine de o zi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCârnați Jimmy Dean (unul fierbinte, unul obișnuit)Cârnați Jimmy Dean (unul fierbinte, unul obișnuit)2morcovi, tocați grosiermorcovi, tocați grosier3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocatățelină tocată2(mequite, hickory sau arin)coaste de țelină, tocate grosiercoaste de țelină, tocate grosier1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilăfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilă1Oreos dublu umplutmazăre congelatămazăre congelată2Crustă: firimituri de biscuiți grahamMuștar DijonMuștar Dijon1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1parmezan rasrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat1parmezan rassalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată3Crustă: firimituri de biscuiți grahamcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat3maricăței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați454ardei habeneroCârnați italieniCârnați italieni24scoici cu gât mic, cu cochiliescoici cu gât mic, cu cochilie1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline coaptemăsline coapte1ceapă, tocată grosierceapă, tocată grosier4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt0cp. legume (de exemplu, spanac)napi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inchnapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inch1cp. legume (de exemplu, spanac)napi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inchnapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inch0cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala1cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala2kilogramejumătăți de piept de curcan dezosate, fără pielejumătăți de piept de curcan dezosate, fără piele1parmezan ras1 cană de orz alb perlat1 cană de orz alb perlat8quahogs sau 1 duzină de scoici cu gât micquahogs sau 1 duzină de scoici cu gât mic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate30
Revista