Curcan prăjit cu sos de tigaie

Curcan prăjit cu sos de tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit sărat cu sos de tigaie. Pentru $ 7.62 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1468 calorii, 90g de proteine, și 53G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cuișoare măcinate, ceapă, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Curcan prăjit uscat cu sos, Curcan prăjit cu soia cu Grapefruit Rubin și sos de fenicul, și Curcan prăjit cu ienupăr cu sos de ciuperci de Chanterelle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, aduceți la fiert apa, cuișoarele, ghimbirul, boabele de piper negru, frunzele de dafin și sarea. Coborâți la foc mic și amestecați mierea și siropul de arțar până se amestecă bine. Opriți căldura și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Clătiți curcanul în interior și în exterior cu apă rece de la robinet. Rezervați gâtul și carnea de specialitate pentru sosul de tigaie. Puneți curcanul în saramură, asigurându-vă că curcanul este complet scufundat în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți o greutate deasupra curcanului pentru a vă asigura că este întotdeauna acoperită cu saramură. Marinați cel puțin 4 ore până peste noapte, în funcție de greutatea curcanului, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-o tigaie de prăjire superficială, așezați morcovii, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Scoateți curcanul din saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
7
Se amestecă împreună untul, usturoiul, rozmarinul tocat și salvia pentru a face un unt compus. Folosind mâinile, slăbiți pielea de pe piept introducând ușor degetele între piele și carne. Frecați untul compus sub piele. Introduceți merele, ceapa și rozmarinul întreg și salvia în cavitatea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați curcanul peste legume, cu pieptul în sus, în tigaia de prăjire. Trageți aripile înapoi și sub curcan. Folosind sfoară de bucătărie, legați picioarele împreună. Acest lucru va face o formă compactă și va crea o prezentare excelentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Stropiți curcanul cu ulei de măsline și frecați-l în piele. Prăjiți curcanul la cel puțin 165 de grade F în sân, aproximativ 2 1/2 ore. Dacă pielea devine prea întunecată în timpul prăjirii, cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Transferați curcanul într-un platou și lăsați să se răcească. Între timp, pregătiți sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Înclinați tigaia și îndepărtați cât mai multă grăsime din suc cu o lingură. Setați tigaia pe 2 arzătoare setate la foc mediu. Deglazează tigaia de prăjire cu vin alb și Madeira. Răzuiți partea inferioară a tigaiei pentru a slăbi orice biți maro. Reduceți până când rămâne doar un sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
MadeiraMadeira
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Adăugați stocul de curcan, cimbru și pătrunjel. Se aduce la fierbere și se strecoară într-o cratiță. Aduceți înapoi la fierbere, degresați și coborâți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Bateți în beurre manie până când este bine încorporat și continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Încălziți o cratiță la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați uleiul de măsline și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați gâtul și mănușile și gătiți până se rumenesc peste tot, aproximativ 7 minute.
16
Scoateți tigaia de pe foc și degelați cu portul. Întoarceți tigaia la foc și gătiți până când portul este aproape complet evaporat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Adăugați morcovii, ceapa, țelina, rozmarinul și boabele de piper. Acoperiți cu apă rece cu 4 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și fierbeți timp de 2 ore, adăugând puțină apă, dacă este necesar. Îndepărtați orice gunoi care se ridică la suprafața stocului și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
18
Strângeți stocul. Utilizați imediat sau răciți și refrigerați timp de până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire

Ingrediente

2mere, sfărâmate și cu miezmere, sfărâmate și cu miez12grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi1stickunt, temperatura camereiunt, temperatura camerei1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi tocați aproximativmorcovi tocați aproximativ2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi cubațimorcovi cubați1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocată aproximativțelină tocată aproximativ2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină cubatățelină cubată1Oreos dublu umplutfrunze proaspete de rozmarin tocatefrunze proaspete de rozmarin tocate2Bucăți de caramele Heath Barfrunze de salvie proaspete tocatefrunze de salvie proaspete tocate2Bucăți de caramele Heath Barusturoi tocatusturoi tocat141 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cuișoare măcinatecuișoare măcinate141 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ghimbir măcinatghimbir măcinat6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilVin MadeiraVin Madeira6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec8creveți și cu veneUlei de măsline, pentru stropireUlei de măsline, pentru stropire1ceapă, decojită și tăiatăceapă, decojită și tăiată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă cubatăceapă cubată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata aproximativceapa tocata aproximativ2crenguțe1/4 cană de grăsime de porc1/4 cană de grăsime de porc1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.boabe de piper negru crăpateboabe de piper negru crăpate5Mănunchi de ierburi aromatice: coriandru proaspăt, maghiran sau oregano și cimbruMănunchi de ierburi aromatice: coriandru proaspăt, maghiran sau oregano și cimbru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin de Portovin de Porto2crenguțe de rozmarincrenguțe de rozmarin2crenguțecarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată3crenguțe1/2 crenguță rozmarin1/2 crenguță rozmarin8creveți și cu veneSare și piperSare și piper1crenguță1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt1Mănuși și gât din TurciaMănuși și gât din Turcia1gallonvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #48creveți și cu veneApă, pentru a acoperiApă, pentru a acoperi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)5kgcurcan, măruntaie și gât întregi, proaspete, scoase și rezervate pentru stoccurcan, măruntaie și gât întregi, proaspete, scoase și rezervate pentru stoc571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Beurre manie unt amestecat cu 2 uncii făină până când formează un aluat moale)Beurre manie unt amestecat cu 2 uncii făină până când formează un aluat moale)
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista