Curcan glazurat cu rodie cu orez sălbatic și umplutură de castane

Rodie curcan glazurate cu orez sălbatic și castan umplutura este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 152g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1362 calorii. Pentru $ 6.38 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, ulei de măsline, suc de rodie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până castane ai putea urma acest curs principal cu Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf de aur ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 83%. Rețete similare includ Curcan Glazurat Cu Rodie Cu Umplutură De Orez Sălbatic, Rodii-glazurate Cornish joc găini cu orez sălbatic-castan St, și Curcan glazurat cu arțar cu umplutură de orez sălbatic.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Condimentează curcanul cu ulei de măsline, sare și piper.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Amestecați orezul, castanele, ceapa și ierburile împreună într-un vas de copt. Se acoperă cu brânză de capră mărunțită. Se acoperă cu folie și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați curcanul pe grătar și grătați fiecare parte la foc mare până se rumenesc frumos, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la minim și mutați bucățile de curcan într-un raft mai înalt din grătar. Închideți capacul grătarului și lăsați să gătească încet, întorcându-se ocazional, timp de 30 până la 40 de minute. Apoi începeți să periați sucul de rodie pe curcan și continuați până când curcanul este gătit; un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei, departe de os, ar trebui să înregistreze 175 grade F.
Scoateți curcanul de pe grătar, transferați-l pe o tăietură și lăsați-l să stea, acoperit slab cu folie, timp de 15 minute înainte de sculptură.
Puneți umplutura în cuptor și lăsați să se încălzească timp de 10 minute.
Serviți umplutura cu curcan. Aduceți orice suc de rodie rămas la foc mic și stropiți peste curcan.