Curcan de Ziua Recunostintei cu umplutura de carne Italiana
Ziua Recunostintei curcan cu umplutura de carne italiană ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 548 calorii, 67g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, praf de usturoi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ La Fel Ca Pâinea De Carne De Curcan De Ziua Recunoștinței, Slăbiți-Yer-Centura Ziua Recunostintei Curcan Umplutura, și Day-After Thanksgiving umplutura și curcan mic dejun Caserola.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie și gătiți și amestecați carnea până se rumenesc și se sfărâmă, rupând-o în bucăți în timp ce gătește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți grăsimea.
4
Așezați carnea de vită măcinată într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
5
Rupeți pâinea în bucăți aspre și puneți-o într-un castron; înmuiați pâinea în apă până când este umezită și stoarceți apa din pâine. Zdrobiți pâinea umedă în castron cu carnea de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1-1/2 Căni De Bere
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă ceapa, țelina, ciupercile, 4 căței de usturoi, pătrunjelul cu frunze plate, parmezanul și oul până se combină bine. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pătrunjel Cu Frunze Plate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Clătiți curcanul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți ușor curcanul cu amestecul de carne de vită măcinată și puneți-l într-o tigaie cu un capac. Frecați curcanul cu ulei de măsline, strecurați lămâile peste curcan și presărați încă 2 căței de usturoi, praful de usturoi și mai multă sare și piper negru peste pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Prăjiți curcanul descoperit în cuptorul preîncălzit până când pielea este rumenită, aproximativ 45 de minute. Reduceți căldura la 350 grade C (175 grade C) și acoperiți curcanul cu capacul. Continuați prăjirea până când sucurile se limpezesc și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 180 de grade F (80 de grade C), aproximativ încă 5 ore. Ungeti ocazional. Dacă fundul tăvii de prăjire pare uscat, turnați în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch