Curcan și pâine de carne prăjită cu ardei roșu
Turcia și pâine prăjită de carne de ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 491 calorii. Pentru $5.62 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei prăjiți, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pepper Jack umplute curcan dovlecel carne pâine cu sos minunat, Pâine De Carne De Ardei Roșu, și Pâine De Carne De Ardei Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Combinați curcanul, ceapa, pesmetul, oul, parmezanul, 2 linguri de muștar, pătrunjelul, ardeii roșii, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron mare. Formați carnea într-o pâine de 8 inci și puneți-o într-un vas de copt. (Vezi sfat, mai jos.)
Coaceți până când nu rămâne nicio urmă de roz (temperatura internă ar trebui să fie de 165 F), aproximativ 45 de minute.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de feliere.
Bateți împreună muștarul rămas, oțetul, uleiul, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mic.Împărțiți verdeața între farfurii individuale și stropiți vinaigreta deasupra.
Se servește cu pâinea de carne feliată.Bacsis: o tigaie nu este cea mai bună alegere pentru coacerea pâinii de carne. În schimb, utilizați o tigaie mare cu laturi de 1 1/2 până la 2 inci, cum ar fi un vas de copt din metal, sticlă sau ceramică de 7 pe 11 inci, care va permite căldurii să circule peste carne, gătind - o uniform.