Cuptor cu microunde cafea & nuc Tort

Cuptor cu microunde cafea & nuc Tort
Cuptor cu microunde cafea & nuc Tort este un desert care servește 4. O porție conține 487 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica foarte unt, lapte , și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 215 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort de cafea cu microunde într-o cană, Tort de cafea și nuci, și Tort De Cafea Cu Nuc.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat ouăle urmate de făină și cafea instant. Se amestecă majoritatea nucilor (dacă se utilizează) în aluat, rezervând câteva pentru decorare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați într-un vas rezistent la microunde și gătiți la cuptorul cu microunde la putere maximă timp de 2 minute. Reduceți puterea la mediu și gătiți timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
După 4 minute, verificați dacă tortul este gătit, ar trebui să fie înviat și să revină la atingere. Dacă are nevoie de puțin mai mult, gătiți pe mediu încă 1 minut la un moment dat, verificând după fiecare minut până când prăjitura este gătită.
4
Scoateți și lăsați să se răcească.
5
Între timp, faceți crema de unt de cafea. Se dizolvă cafeaua în lapte, apoi se adaugă untul și zahărul glazurat. Bateți până se omogenizează, întindeți peste tort și acoperiți cu nucile rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista