Cupe Sunny Sherbet
Sunny Sherbet Cups ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 98 de calorii, 3 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 1,22 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de suc de ananas, extract de vanilie, șerbet de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70%. Acest scor este bun. Încercați șerbet de afine în cupe de tuile, Sunny's Currywurst cu ardei și ceapă murați rapid și Sunny's curry Ketchup și Sunny Summer "fructe" Salată cu Sunny Citrus Dressing pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și sucul de portocale până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă vanilia; se răcește timp de 5 minute. Se amestecă ușor portocalele. Scoateți șerbetul în feluri de mâncare individuale; deasupra cu sos de portocale.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Sherbet. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.