Cupe De Orez Pesto
Pesto Rice Cups este un fără gluten condiment. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, bulion de pui, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cupe de ou Prosciutto cu Pesto, Cupe Pesto De Pui Cu Brânză, și Cupe de conopidă cu Pesto de ierburi și miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul în jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele și membrana.
Așezați piperul, cu pielea în sus, pe o foaie de copt; aplatizați cu palma. Ardei iute la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 15 până la 20 de minute sau până când piperul este carbonizat.
Puneți piperul în apă cu gheață până se răcește; curățați și aruncați pielea. Tăiați ardeiul prăjit.
Acoperiți roșiile uscate la soare cu apă clocotită și lăsați să stea 5 minute.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați margarină; se încălzește până se topește margarina.
Adăugați orez și sotati 3 până la 4 minute sau până devin aurii, amestecând frecvent.
Adăugați ceapa verde și sotati 1 minut. Rezervați 3 linguri de ardei roșu tăiat cubulețe; adăugați piperul rămas în amestecul de orez.
Adăugați bulion de pui; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc; descoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie. Aruncați usturoiul, nucile de pin și roșiile prin jgheabul alimentar cu procesorul în funcțiune; procesați 5 secunde sau până când usturoiul este tocat.
Adăugați busuioc și pătrunjel tocat; procesați 10 secunde sau până când ierburile sunt tocate.
Adăugați Parmesancheese și procesați până se amestecă. Turnați încet pansamentul Italian prin jgheabul alimentar cu procesorul în funcțiune, amestecând până când amestecul este neted.
Se amestecă ușor amestecul de pesto în amestecul de orez și se încălzește bine.
Presărați ardeiul roșu rezervat uniform în forme de 6 (3/4 cană). Puneți amestecul de orez în forme, ambalând ușor cu spatele unei linguri. Desfaceți pe farfurii individuale de servire.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.