Cupe De Ciocolată Cu Cheesecake Cu Dovleac
Dacă 39 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cupele de ciocolată cu brânză de dovleac ar putea fi un spectaculos fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână piure de dovleac, zahăr, condimente pentru plăcintă cu dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 302 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cupe De Prăjituri Cu Brânză Cu Dovleac, Nu Coaceți Cupe De Cheesecake Cu Dovleac, și Cupe De Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde timp de aproximativ 1 minut 30 de secunde. Scoateți și amestecați până când ciocolata este complet topită. Dacă nu este complet topit și neted, încălziți încă 15-30 de secunde. Trebuie să aveți grijă să nu supraîncălziți și să ardeți ciocolata.
Bateți împreună dovleacul, crema de brânză, condimentele și zahărul în robotul de bucătărie sau mixerul până se omogenizează.
Tapetați tigaia cu brioșe cu căni de bomboane de hârtie. Luați o lingură mare și puneți niște ciocolată în ceașca de bomboane de hârtie. Folosind partea din spate a lingurii, întindeți ciocolata astfel încât să acopere întregul interior al cupei de bomboane. Asigurați-vă că stratul de ciocolată este suficient de gros încât să nu picure și să lase părți ale părții neacoperite. Repetați cu cupele rămase.
Luați o altă lingură curată și scoateți niște cheesecake de dovleac în fiecare dintre cupe. Apăsați ușor pe el, astfel încât să umple și să împacheteze fundul fiecărei căni aproximativ la jumătate și să fie întins pe întreaga ceașcă. Apoi luați lingura de ciocolată, ciocolată de top pe fiecare ceașcă, astfel încât să acopere complet suprafața. Utilizați spatele lingurii pentru a ajuta la netezirea suprafeței.
Se răcește la frigider până când ciocolata este fermă, timp de câteva ore sau peste noapte. A se păstra la frigider până când este gata de mâncare.