Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da suc de fructe aperitiv Cupe un try. Această rețetă servește 19 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, ulei de canolan, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Mini Aperitiv Cupe, Aperitiv: Delicioase Cupe Mini Taco, și {Aperitiv De Petrecere} Jalape Pahare De Ardei Iute.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotează dovleceii și dovleceii galbeni la foc mediu până se reduc la aproximativ 1-1/2 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați ceapa, brânzeturile, pătrunjelul, maghiranul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți, sare condimentată și piper. Se amestecă ouăle și uleiul doar până se combină. Îndoiți amestecul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sirop De Arțar și Ciocolată Cu Lapte învolburată Suplimentar și Chipsuri De Unt De Arahide, Opțional
Cuțit De Toaletă
Cireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Umpleți cupele de brioșă miniaturale Unse cu trei sferturi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc și o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.