Reteta Cupcakes Lulu ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 1 oră. Această rețetă face 24 de porții cu 320 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, crema de marshmallow, făina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lulu Paste, Lulu ' s Gazpacho, și Pesto-ul lui Lulu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați căptușelile de hârtie în două tigăi de brioșă cu 12 căni.
3
Pregătiți cupcakes-urile: Cerneți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un bol. Aduceți zahărul și 1 cană de apă la fiert într-o cratiță, amestecând până când zahărul se dizolvă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De Verjuic
4
Se toarnă într-un castron mare; adăugați ciocolata și untul și lăsați să stea, amestecând ocazional, până când ciocolata se topește și amestecul s-a răcit ușor. Se amestecă vanilia. Folosind un mixer, bateți ouăle, apoi amestecați ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La Picior
Căpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
5
Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite (aproximativ 1/4 cană de bătut pe cupcake) și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 25 de minute. Se răcește în tigăi aproximativ 25 de minute, apoi se transferă cupcakes într-un suport pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Între timp, pregătiți umplutura:folosind un mixer, cremați untul până când este ușor și pufos. Bateți în 1/2 cană de zahăr pentru cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați vanilia și 1 lingură de smântână grea; bate până se omogenizează. Bateți în restul de 1/2 cană de zahăr și 2 linguri de smântână grea în loturi, alternând după fiecare adăugare. Bateți în crema de marshmallow; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Căpșuni La Picior
1
Așezați ciocolata într-un bol din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Încălziți smântâna și 1 lingură de unt până la fierbere, apoi turnați peste ciocolată; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
3
Bateti pana se omogenizeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Adăugați 2 lingurițe de vanilie; lăsați să stea până se răcește, dar încă lucios și lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
5
Puneți umplutura într-o pungă de patiserie cu vârful mediu. Introduceți vârful în centrul fiecărui vârf de cupcake; umpleți până când cupcake-ul este mai greu (nu umpleți prea mult). Scufundați blaturile de cupcake în ganache. Se răcește cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
6
Între timp, pregătiți glazura: folosind un mixer, bateți restul de 1 unt de băț, 1/4 linguriță de vanilie, laptele și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Lingură într-o pungă de patiserie cu un vârf mic; țeavă pe cupcakes pentru a decora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Căpșuni La Picior
Căpșuni La Picior
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform