Cupcakes cu păianjen condimentat

Cupcakes cu păianjen condimentat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă face 24 de porții cu 339 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Halloween- ul va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți zahăr, gumă condimentată, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supa de linte roșie condimentată indiană ,Tartă cu mere + Cremă de patiserie condimentată + Scurtă cu scorțișoară și Porumb la grătar cu unt condimentat .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați tigăile pentru cupcake cu căptușeală de hârtie.
Combinați făina, zahărul alb, bicarbonatul de sodiu, 1 linguriță de sare, 1 linguriță de scorțișoară, cuișoare și nucșoară într-un castron; bate pentru a amesteca. Într-un castron separat, amestecați apa, uleiul de canola, oțetul și 2 lingurițe de extract de vanilie.
Se toarnă lichidele în amestecul uscat și se amestecă până la omogenizare. Aluatul va fi foarte subțire.
Transferați aluatul într-o cană de măsurat sau ulcior; se toarnă aluatul în tigăile de cupcake pregătite.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand blaturile scad inapoi cand sunt presate usor cu varful degetului si o scobitoare introdusa in centru iese curata, aproximativ 25 de minute. Lăsați cupcakes să se răcească complet pe un grătar.
Bate crema de branza, untul, 2 lingurite extract de vanilie, 1/4 lingurita sare si 1/8 lingurita scortisoara cu un mixer electric pana se omogenizeaza. Se amestecă treptat zahărul de cofetă până când glazura devine cremoasă și tartinabilă. Înghețați prăjiturile răcite.
Pentru a decora cupcakes, folosește gel de decorare negru pentru a desena un cerc mic în centrul fiecărui cupcake. Desenați un cerc mai mare în jurul primului și continuați să faceți cercuri mai mari până când ultimul cerc este la aproximativ 1/4 inch de margine. Ar trebui să existe aproximativ 5 inele pe fiecare cupcake. Folosește o scobitoare pentru a trage aproximativ 8 linii care radiază de la centrul cupcake-ului până la margine, ca niște spițe pe o roată, pentru a face pânze.
Tăiați firele de lemn dulce în bucăți de aproximativ 1 1/4 inch lungime pentru picioare. Înfige patru picioare de lemn dulce în ambele părți ale fiecărei gume. Utilizați gel de decor pentru a face ochi și o gură zâmbitoare pe fiecare gumă.
Pune un păianjen gumdrop pe fiecare cupcake în centrul pânzelor.