Cupcakes cu pâine de porumb cu Topping de unt de arțar

Cupcakes cu pâine de porumb cu Topping de unt de arțar
Reteta Cornbread Cupcakes cu topping de unt de arțar ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 40 minute. O porție conține 161 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză monterey jack, amestec de pâine de porumb și brioșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 15 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cupcakes cu pâine de porumb cu slănină de arțar cu glazură de arțar garnisite cu slănină, Pâine De Porumb De Afine Cu Unt De Arțar, și Brioșe de pâine de porumb cu unt de arțar.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați cana de copt cu folie în fiecare dintre cele 10 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele cupcake doar până se umezesc. Puneți aproximativ 3 linguri de aluat în fiecare ceașcă de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, într-un castron mic, bateți untul înmuiat și siropul de arțar cu furculița până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți topping pe fiecare cupcake; presărați fiecare cu aproximativ 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista