Cupcakes Cu Floarea Soarelui
Cupcakes de floarea-soarelui ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 393 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, culoare alimentară, glazură decorativă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupcakes Cu Floarea Soarelui, Cupcakes Gigant De Floarea Soarelui, și Buchet De Cupcakes Cu Floarea Soarelui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Prin mișcarea lentă a mânerului rotund al lingurii de lemn înainte și înapoi, faceți o adâncitură adâncă, de 3/4 inci lățime, în centrul vârfului fiecărui cupcake, nu chiar în jos (capătul lingurii în cupcake pentru a face deschiderea suficient de mare).
Într-un castron mediu, bateți cașul de lămâie și crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la amestecare. Lingură în pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Tăiați vârful de 3/8 inch de pe 1 colț inferior al sacului. Introduceți vârful pungii în partea de sus a fiecărui cupcake; strângeți punga pentru a umple cupcake.
Se amestecă 4 picături de culoare alimentară în glazură până la galben pal. Prajiturele Frost.
Așezați tubul de glazură nedeschis într-un pahar înalt de băut umplut cu apă fierbinte de la robinet timp de 15 minute.
Scoateți din apă; ștergeți uscat. Frământați ușor tubul cu mâinile pentru a se înmuia. Folosind vârful frunzei pe tubul de glazură, țeavă 2 cercuri concentrice de frunze, începând cu marginea exterioară a cupcake-ului și lucrând spre centru; lăsați zona de dimensiuni sferturi în centru doar cu glazură. Puneți cu grijă 1 linguriță de chipsuri de ciocolată pe centrul fiecărui cupcake; apăsați în glazură. Aranjați pe tavă folosind paie de bomboane acre pentru tulpini și frunze. Dați la frigider până când este gata de servit. Acoperiți ușor și refrigerați orice cupcakes rămase.