Cupcakes Cu Coroană De Vacanță

Cupcakes Cu Coroană De Vacanță
Cupcakes coroană de vacanță necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 527 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr șlefuit, bomboane de scorțișoară, brioșe jumbo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Coroană De Vacanță, Brownies De Coroană De Vacanță, și Rulouri De Coroană De Vacanță.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 1 sac de patiserie echipat cu farfurie de folie de aluminiu cu vârf de stea medie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Sac De PatiserieSac De Patiserie
3
Feliați jumătatea superioară a porțiunii superioare a fiecărui cupcake sau brioșă. Folosind o linguriță sculptați o cantitate mică de tort, astfel încât să rămâneți cu o adâncitură superficială de aproximativ 1 inch adâncime și așezați 1 lingură de umplutură de plăcintă cu cireșe în indentare. Smooth într-un cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
4
Adăugați extractul de mentă în recipientul de îngheț și amestecați. Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea cu glazura. Îndepărtați glazura în jurul circumferinței umpluturii plăcintei de cireșe până la marginea cupcake-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Extract De MentăExtract De Mentă
GlazuraGlazura
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
5
Tăiați ruloul de fructe în 6 benzi subțiri de aproximativ 6 centimetri lungime. Legați fiecare bandă într-un arc și așezați-o pe marginea glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
GlazurăGlazură
RolaRola
6
Așezați o bomboană roșie de scorțișoară în centrul arcului folosind un pic de glazură pentru a o asigura. Repetați cu arcurile și bomboanele rămase. Presărați ușor glazura cu zahăr șlefuit verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Roșii De ScorțișoarăBomboane Roșii De Scorțișoară
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
BomboaneBomboane
GlazurăGlazură
1
Tăiați 6 (6 x 6 inci) pătrate de folie. Stivați pătratele foliei una peste alta și așezați o farfurie deasupra foliei. Folosind foarfece tăiate în jurul farfuriei, astfel încât folia să fie un cerc perfect.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Așezați un cupcake în centrul fiecăruia dintre cercurile foliei și înfășurați folia de-a lungul părții laterale a cupcake-ului. Îndoiți marginile foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista