Cum se fac bețișoare de brânză

Cum se fac bețișoare de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cum să faceți bețișoare de brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 157 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cum se fac bețișoare de brânză, Cum Se Fac Bețe De Somon Pastrami, și Bastoane De Brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați o foaie de aluat de foietaj congelat pe o suprafață de lucru înmuiată și lăsați aluatul să se dezghețe doar până când poate fi desfăcut. Desfaceți aluatul într-o foaie plată; periați blatul aluatului de foietaj cu ulei de măsline. Condimentează cu sare, piper negru și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
SareSare
3
Presărați brânză Cheddar albă și 1/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano pe aluat, acoperind suprafața. Acoperiți cu o bucată de folie de plastic; apăsați ferm brânza și condimentele în aluat cu degetele sau așezând o tigaie pe aluat peste plastic și apăsând-o în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar AlbăBrânză Cheddar Albă
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
CondimenteCondimente
BrânzăBrânză
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
4
Îndepărtați plasticul și folosiți un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit pentru a tăia aluatul pe liniile cusăturii în treimi; tăiați fiecare treime pe lungime în treimi pentru un total de 9 grisine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
CuțitCuțit
5
Ridicați o fâșie de aluat, așezați-o condimentată cu fața în jos pe suprafața de lucru și răsuciți de la ambele capete de 8 sau 9 ori pentru a face un tub rulat de aluat cu partea condimentată afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Așezați grisinele pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Presărați restul de 1 lingură de brânză Parmigiano-Reggiano peste bețișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
BrânzăBrânză
8
Rulați bețișoarele ușor pentru a-și uniformiza formele și ridicați și apăsați orice brânză căzută pe suprafețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
RolaRola
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10 minute; răsturnați și continuați să coaceți până când grisinele sunt rumenite și crocante, încă 10 până la 20 de minute. Dacă ridicați un băț la un capăt și acesta cade, coaceți încă câteva minute. Se răcește pe o grătar înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista