Crutoane De Piper Negru

Crutoane De Piper Negru
Crutoane piper negru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 32 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Supă Succotash cu crutoane de piper negru, Supă de mazăre cu crutoane de pisică neagră, și Supă De Mazăre Cu Crutoane De Pisică Neagră-W pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ambele părți ale feliilor de baghetă cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2
Așezați pe o foaie de copt ung.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți la 400 timp de 3 minute. Turn; se presara cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți încă 2 până la 3 minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista