Crustă De Pizza Cu Aluat

Sourdough Pizza Crust este o rețetă mediteraneană care servește 4. Această rețetă este nesănătoase. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea ridica scorul. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 672 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o crustă foarte prietenoasă cu bugetul. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine nealbită, apă, starter Matur de 100% hidratare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de www.seriouseats.com. utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crustă De Pizza Cu Aluat, Crustă De Pizza Cu Aluat Einkorn, și Cifre de afaceri de pui și legume cu crustă de Einkorn cu aluat.
Instrucțiuni
Scoateți starterul din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 ore.
Combinați starterul, făina, sarea, zahărul, uleiul de măsline și 1 cană de apă. Lucrați energic cu mâna sau cu un mixer până când aluatul formează o bilă grosieră care se îndepărtează de părțile laterale ale mingii, adăugând mai multă apă sau făină, după cum este necesar, aproximativ 4 minute.
Lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Întoarceți-vă pe un blat ușor făinat, praf cu făină și frământați cu mâna până când este moale, suplu și nu mai lipicios, aproximativ 3 minute. Alternativ, amestecați la viteză mică în mixerul stand până când se obține această textură, 2 până la 3 minute.
Ungeți ușor un castron mare. Din aluat într-o minge și rola tot în jurul castron până acoperite cu ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să crească într-un mediu cald, fără curenți, până când aluatul a crescut cu cel puțin jumătate în volum. Durata creșterii va depinde de puterea starterului tău; l-am lăsat pe al meu să stea într-un cuptor rece peste noapte.
Împărțiți aluatul în sferturi. Formați fiecare bucată într-o bilă și acoperiți cu ulei de măsline. Sigilați fiecare piesă într-o pungă de congelare etanșă.
Se lasă să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră, apoi se dă la frigider peste noapte.