Crupe și verdeață la cuptor
Crupe coapte și verdeață ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Grits ' n Greens, Crupe și verdeață, și Crupe și verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți sare de usturoi și 4 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare; se amestecă treptat în grâu. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând des, 5 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă ceapa și 3 linguri. unt.
Bateți împreună ouăle și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă aproximativ o pătrime din amestecul de grâu treptat în amestecul de ouă; se adaugă amestecul de grâu rămas, amestecând constant.
Se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Topiți restul de 2 linguri. unt și aruncați cu crutoane zdrobite grosier; se presară peste amestecul de grâu.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când amestecul este setat și crutoanele sunt maronii aurii.
Crupe coapte și verdeață cu slănină: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, amestecând 1 (3-oz.) împachetați bucățile de slănină în amestec de ouă.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Oscar Mayer real Bacon Bits.