Crunchy raspberry ripple terrine
Rețeta Crunchy raspberry ripple terrine poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 108 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de cremă dublă de oală, coji de bezea, zahăr auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 24%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crunchy raspberry ripple terrine, Tort De Zmeură Ripple, și Raspberry Ripple Tarte.
Instrucțiuni
Puneți 150g de zmeură, treceți printr-o sită într-un castron, aruncând semințele și dați deoparte. Tapetați o cutie de pâine de 1 litru cu folie alimentară.
Bateți ouăle și zahărul continuu peste un castron cu apă abia fierbinte, până când se dublează în volum și gros (un tel electric este ideal).
Scoateți vasul de pe foc. Continuați să bateți până se răcește complet; întregul proces va dura aproximativ 10 minute.
Bateți smântâna până când este groasă. Îndoiți amestecul de ouă în cremă până se combină complet, apoi pliați în bezea.
Se toarnă zmeura pură peste amestec în zig-zag, apoi se toarnă ușor în forma de pâine căptușită. Congelați timp de minim 4 ore și serviți în felii cu restul de zmeură întreagă.