Criza de ciocolată cu nuci durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 20 de porții cu 142 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 254 de fani. Dacă aveți la îndemână biscuiți, sirop auriu, un amestec din ambele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Crunch De Cereale Cu Nuci, Fudge De Ciocolată Cu Nuci, și Tort De Ciocolată Cu Nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Ungeți și tapetați o cutie pătrată de 20 cm cu pergament de copt antiaderent. Într-un castron mare, combinați biscuiții și nucile, înjumătățind orice nuci mai mari. Topiți ciocolata, untul și siropul auriu într-un castron așezat peste o tigaie cu apă clocotită, amestecând ocazional până când este netedă și lucioasă, apoi turnați acest lucru peste amestecul de biscuiți și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Aur
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Sfat amestecul în staniu, apoi aplatiza ușor nu trebuie să fie complet netedă. Se răcește cel puțin 2 ore sau peste noapte înainte de a tăia în pătrate.