Nevoie de o desert vegetarian? Crostata rustică de mere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 240 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scorțișoară măcinată, făină, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Rustică Cu Mere Crostata, Măr Rustic Crostata Daneză, și Crostata Rustică Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Combinați făina, făina de porumb, zahărul granulat, praful de copt și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 4 ori sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 1/3 Cană Melasă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați unt; puls 10 secunde sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu procesorul pornit, turnați încet apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până la amestecare (nu lăsați aluatul să formeze o bilă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; capac. Se răcește timp de 15 minute. Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață abia umedă. Desfaceți aluatul răcit și puneți-l pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă. Cu un sucitor, rulați aluatul într-un cerc de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic; așezați aluatul, folie de plastic cu fața în sus, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Pentru a pregăti umplutura, combinați merele, zahărul, scorțișoara și sarea. Aranjați în centrul aluatului, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginile aluatului spre centru, apăsând ușor pentru a sigila (aluatul va acoperi doar parțial amestecul de mere). Presărați uniform 1 linguriță de unt tocat peste fructele expuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
9
Combinați apa și gălbenușul de ou; periați marginile aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Presărați zahăr turbinado peste amestecul de mere și aluat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado Zahăr
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat