Crostata Rustică De Caise-Piersici
Această rețetă servește 12. O porție conține 456 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de unt, coajă de lămâie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostata rustică de piersici și fructe de pădure, Plăcintă Rustică Cu Mere Crostata, și Crostata Rustică Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face paste frolla: în vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, sarea și coaja de lămâie. Puls de 5 ori pentru a combina.
Adăugați untul tăiat cubulețe și pulsați până când are dimensiunea mazării, aproximativ alte 5 impulsuri.
Într-un castron mic, bateți împreună oul, gălbenușul de ou, smântâna grea și vanilia.
Adăugați în vasul robotului de bucătărie cu apă cu gheață. Pulsați până când aluatul se reunește, adăugând mai multă apă cu gheață la linguriță, dacă este necesar. Împărțiți aluatul în două, înfășurați în folie de plastic și răciți la frigider cel puțin 1 oră.
Reglați suportul cuptorului în pozițiile superioare și inferioare-medii și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Scoateți o bucată de aluat din frigider și întindeți - o pe o suprafață ușor făinată până când este un pătrat de 9 pe 9 inci. Îndoiți o margine de 1 inch pe toate părțile, făcând tarta de aproximativ 8 pe 8 inci.
Așezați pe o foaie de copt. Repetați procesul cu a doua bucată de aluat. Blind coaceți crustele timp de 10 minute, apoi scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Așezați 1/2 cană de gem deasupra unei crostate și folosiți un cuțit sau o perie de patiserie pentru a întinde dulceața pentru a umple interiorul tartei.
Așezați felii de piersici deasupra, formând două rânduri orizontale strânse.
Se presară cu 1 1/2 linguriță de zahăr. Repetați cu a doua crostata.
Periați marginile crostatei cu spălare de ouă.
Coaceți crostatas până când crusta este aurie și fructele sunt moi, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească complet înainte de servire, altfel sucurile vor curge.