Croque Monsieur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, șuncă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Croque Monsieur, Croque Monsieur, și Croque Monsieur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați șalotele în 1 lingură de unt. Se amestecă adesea până devine auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați făină; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Se ia de pe foc și se adaugă bulion și lapte; bateți pentru a se amesteca bine. Reveniți la căldură și bateți până când amestecul fierbe puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se ia de pe foc și se adaugă brânză și nucșoară; se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Nucșoară
5
Se toarnă sosul într-un castron. Clătiți și uscați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
6
Ungeți ușor o parte a fiecărei felii de pâine și așezați părțile cu unt pe o scândură. Împărțiți jumătate din sosul de brânză în mod egal între 4 felii; întindeți sosul pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Unt
Pâine
7
Așezați șunca în mod egal peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
șuncă
8
Întindeți muștarul în mod egal pe părțile desfăcute ale celor 4 felii de pâine rămase; inversați fiecare pe o felie acoperită cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
șuncă
9
Puneți tigaia pe foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Așezați două sandvișuri în tigaie; acoperiți și gătiți până se rumenesc bine pe fund. Întoarceți cu o spatulă și rumeniți alte părți, aproximativ 4 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
11
Transferați sandvișurile într-o tigaie de 10 pe 15 inci și păstrați-le calde, neacoperite, într-un cuptor de 200. Repetați pentru a găti sandvișurile rămase. Puneți sosul de brânză rămas în mod egal peste sandvișuri; se întinde ușor peste margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
12
Frigeți sandvișurile la aproximativ 4 inci de la căldură până când sosul clocotește și se rumeneste ușor, 1 până la 1 1/2 minute.