Crispy Topped varză de Bruxelles și conopidă Gratin
Crispy Topped varza de Bruxelles și gratinul de conopidă ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,66 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de lapte, brânză parmigiano-reggiano, panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Varză de Bruxelles și conopidă, Varză De Bruxelles Și Gratin De Conopidă, și Supă de conopidă cu varză de Bruxelles crocantă și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti conopida si varza de Bruxelles in apa clocotita 2 minute; scurgere.
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, laptele și următoarele 4 ingrediente (prin nucșoară) într-un castron; se amestecă bine cu un tel.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați slănină în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand slanina incepe sa se rumeneasca, amestecand ocazional.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul de lapte; se aduce la foc mic. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă conopida și varza de Bruxelles. Puneți amestecul de legume într-un vas de copt din ceramică de 11 x 7 inci, acoperit cu spray de gătit. Acoperiți vasul cu folie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până la bule.
Preîncălziți broilerul la mare.
Combinați brânza și panko; presărați uniform peste legume. Se fierbe 5 inci de la foc timp de 4 minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.