Crisp-ul tradițional de mere de afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 318 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 14 și costă 78 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți zahăr brun, suc de portocale, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 25%. Încercați Crisp Tradițional De Mere De Afine, Apple Cranberry Crisp, și Apple Cranberry Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Încălziți sucul de portocale, zahărul și aproximativ jumătate din afine într-o cratiță la foc mediu până când amestecul ajunge la fierbere; fierbeți până când afinele pop, 8 până la 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se amestecă merele și restul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească câteva minute, apoi se toarnă în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Într-un castron, amestecați împreună nucile pecan, zahărul brun, scorțișoara, nucșoara și ovăzul. Se amestecă untul până se încorporează bine, apoi se presară toppingul de ovăz peste amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
Hârtie De Orez
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura se fierbe și toppingul de ovăz a început să se rumenească, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite