Reteta creveți Thai parfumat este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $1.42 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 272 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Dacă aveți creveți rege, șalotă, o frunză de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 125 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tambururi thailandeze parfumate, Midii Thailandeze Parfumate, și Supă De Legume Parfumată Thailandeză.
Instrucțiuni
1
Sfatuiti toate ingredientele tocate intr-un bol, adaugati uleiul de masline impreuna cu coaja de tei si sucul si amestecati bine. Lăsați deoparte timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Pentru a face creveți Thailandezi parfumați, îndepărtați capetele și cojiți cojile din 20 de creveți crudi, dar lăsați secțiunile cozii. Aruncați marinada și gătiți pe un grătar foarte fierbinte timp de 45 de secunde pe fiecare parte până când se transformă din gri-albastru în roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.