Creveți Tempura

Creveți Tempura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați creveții Tempura. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 654 calorii. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de apă, napolitane de vanilie, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Creveți Tempura, Ebi (creveți) tempura, și Creveți Tempura Bento.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic amestecați napolitane de vanilie, ou și apă până se amestecă bine. La frigider 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)1 Cutie Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Pentru a face sos de scufundare: într-o tigaie mică de sos amestecați nectarul în amidon de porumb. Se amestecă zahărul brun, oțetul și pisiciiîn sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
UmărUmăr
Cutie Congelată Topping Bătut DecongelatCutie Congelată Topping Bătut Decongelat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Se încălzește amestecul la foc mediu, amestecând constant până când amestecul se îngroașă și ajunge la fierbere. Pune deoparte.
4
Într-o oală sau friteuză, încălziți 2 căni de ulei la 375 grade F (175 grade C). Scufundați creveții în aluat de napolitane de vanilie și prăjiți 4 până la 6 creveți la un moment dat până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se scurge bine.
6
Se servește fierbinte cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista