Creveți tăiați cu sos de Cocktail Thailandez

Creveți tocit cu sos de cocktail Thailandez este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 223 calorii. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Dacă aveți la îndemână piper, sambal oelek, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este bine. Încercați Creveți tailandezi cu roșii, busuioc și nucă de cocos, Shrimp Cocktail Bar: Sos Clasic De Cocktail, Crema De Avocado, Remoulade, și Cocktail Picant De Creveți Inspirat De Thai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; se amestecă în 1 linguriță sambal oelek.
Combinați restul de 1/4 linguriță sambal oelek, piper negru și creveți, aruncând ușor pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați creveți; gatiti 2 1/2 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.