Creveți Prăjiți Cu Nucă De Cocos

Creveți Prăjiți Cu Nucă De Cocos
Creveții prăjiți cu nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 762 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați miere, ulei de canolan, condimente cajun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Creveți Prăjiți Cu Nucă De Cocos, Nucă De Cocos (Ne -) Creveți Prăjiți, și Orez prăjit cu creveți în căni de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Se amestecă apa și uleiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți nuca de cocos într-un alt bol. Scufundați creveții în aluat, apoi acoperiți cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-o tigaie electrică sau o friteuză cu grăsime adâncă, încălziți uleiul până la 375 inkt. Prăjiți creveții, câteva la un moment dat, timp de 3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Într-o cratiță mică, se încălzește marmelada și mierea; se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se servește cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Albertina medalie de aur câștigător Quentin ' s Reserve Pinot Grigio vin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Albertina câștigător al Medaliei de aur Quentin ' s Reserve Pinot Grigio Wine
Albertina câștigător al Medaliei de aur Quentin ' s Reserve Pinot Grigio Wine
Cel mai bun atunci când este servit rece. Un vin delicios care are arome de mere, pere și pepene galben. Arome florale de flori portocalii.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista