Creveți Nicolae

Creveți Nicolae
Creveți Nicolae este un pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 263 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de apă, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Sf Nicolae mannele brioches, Slow Cooker Supa Sfântul Nicolae, și Anghinare umplută cu cârnați de fenicul sălbatic al lui Nicholas Petti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați creveții pe o suprafață curată, astfel încât cele două jumătăți să fie întinse ca o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Puneți o fâșie de brânză mozzarella în centru, apoi o fâșie de piper prăjit. Închideți creveții și înfășurați fiecare cu o felie de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ProsciuttoProsciutto
PiperPiper
CrevețiCreveți
FolieFolie
3
Așezați făina într-un vas mic. Într-un vas separat, amestecați oul, apa și sarea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați firimiturile panko într-un al treilea fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la mediu-mare sau până când ajunge la 375 grade F (190 grade C). Înmuiați creveții înveliți în făină pentru a acoperi, apoi înmuiați în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se rulează în firimiturile panko până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
RolaRola
7
Prăjiți creveții în uleiul încins până se rumenesc și brânza se topește, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Îndepărtați cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista