Creveți marocani cu cuscus
Creveții marocani cu cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 299 calorii. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, iaurt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cuscus Marocan, Cuscus Marocan, și Chiftele Marocane Și Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingură iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare și lăsați să stea 5 minute.
Răzuiește într-un bol folosind o spatulă de cauciuc. Acoperiți și refrigerați.
În timp ce iaurtul stă, combinați ardeiul, sarea, chimenul, curry, ardeiul roșu și scorțișoara. Aduceți 1 1/2 lingurițe amestec de ardei, fructe uscate, apă și bulion la fiert într-o cratiță medie; amestecați treptat cuscusul.
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță.
În timp ce cuscusul stă, topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați creveții cu amestecul de ardei rămas.
Adăugați creveți în tigaie; sotati 5 minute sau până când ați terminat. Lingură 1/2 cană cuscus în centrul fiecărei farfurii. Topiți fiecare cu 1/2 cană de creveți și 1 lingură de iaurt.
Garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat, persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite de duzină...sau zeci.