Creveți marinați cu Mango și ridichi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 96 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de rom de nucă de cocos, mango, creveți jumbo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Salată de castraveți marinați cu ridichi, mărar și creveți, Salată de năut marinată cu ridichi și castraveți, și Oțet-pui marinat cu verdeață unsă și ridichi.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.