Creveți La Grătar Cu Var Cheie
Cheie de var creveți la grătar este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 71 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați marinada fără grătar, coaja de tei, varul cheie beurre blanc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament de lime Cilantro.
Instrucțiuni
Se usucă creveții cu prosoape de hârtie.
Combinați creveții, marinada, mierea și coaja într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi. Marinați 1 oră la frigider.
Scurgeți bine creveții înainte de grătar; aruncați marinada.
Grătiți creveții într-un coș de grătar fierbinte 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Pentru a servi, împărțiți orezul cu nuci Pecan și creveții în mod egal între 6 farfurii; stropiți cu var cheie Beurre Blanc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.