Creveți la grătar cu sos de usturoi prăjit

Creveți la grătar cu sos de usturoi prăjit
Creveți la grătar cu sos de usturoi-ierburi prăjite este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați vin, apă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun auriu, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Creveți prăjiți cu ierburi de usturoi cu sos de Cocktail de casă, Creveți Prăjiți Cu Usturoi De Lămâie, și Creveți Prăjiți Cu Usturoi De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 3 ingrediente într-un castron mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați creveți. Refrigerați cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Scurgeți și clătiți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
4
Folosind foarfece, tăiați cojile de creveți în centrul spatelui până la secțiunea cozii. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați creveții în cochilii lor pe toată lungimea spatelui (nu tăiați până la capăt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Scoateți vena și scoateți picioarele. Deschideți creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
6
Bateți uleiul de măsline, vinul alb, usturoiul, pătrunjelul și ardeiul roșu zdrobit într-un castron mediu curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Vin AlbVin Alb
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați creveți și amestecați; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
8
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
9
Așezați creveții, cu carnea în jos, pe grătar. Creveți la grătar până la roz și fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Se transferă în platou și se servește, trecând separat sosul de usturoi-ierburi prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista