Creveți la grătar cu Sangrita

Creveți la grătar cu Sangrita
Creveți la grătar cu Sangritan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 201 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de avocado, pătrunjel, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sangrita, Sangrita, și Sangrita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați creveți în saramură cu fructe de mare, acoperiți și dați la frigider până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SaramurăSaramură
2
Combinați uleiul de măsline, usturoiul, pătrunjelul, fulgii de ardei roșu și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
VinVin
3
Scoateți creveții din saramură și clătiți bine. Aruncați creveții cu marinada pentru a acoperi, acoperi și refrigera 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
SaramurăSaramură
4
Creveți la grătar peste cărbuni la cald mediu 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Puneți o piscină superficială de Sangrita în boluri de supă sau paste. Se acoperă cu creveți și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
CrevețiCreveți
PastePaste
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista