Creveți la grătar cu Aioli de lămâie proaspătă
Creveți la grătar cu lămâie proaspătă Aioli este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți la grătar cu lămâie proaspătă și busuioc, Creveți De Coriandru La Grătar Cu Un Emolioli, și Creveți Bayou cu Aioli de lămâie-rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați usturoiul, sarea, gălbenușurile de ou și sucul de lămâie și coaja într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează. Adăugați încet uleiul, picătură cu picătură la început, până se îngroașă. Condimentează cu sare și piper alb după gust. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Bateți uleiul și usturoiul într-un castron mic pentru a amesteca.
Scurgeți creveții, clătiți și scurgeți bine. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile în centrul părții din spate și devein, lăsând cojile intacte.
Creveți la grătar în scoici până când sunt carbonizați și doar Opaci, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Pâinea la grătar până începe să se rumenească, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați creveții într-un alt castron mare.
Adăugați jumătate de ulei de usturoi și aruncați pentru a acoperi. Creveți movilă pe platou.
Se servește cu pâine la grătar și ulei de usturoi rămas.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.