Creveți la grătar cu Aioli de lămâie proaspătă

Creveți la grătar cu Aioli de lămâie proaspătă
Creveți la grătar cu lămâie proaspătă Aioli este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți la grătar cu lămâie proaspătă și busuioc, Creveți De Coriandru La Grătar Cu Un Emolioli, și Creveți Bayou cu Aioli de lămâie-rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați usturoiul, sarea, gălbenușurile de ou și sucul de lămâie și coaja într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează. Adăugați încet uleiul, picătură cu picătură la început, până se îngroașă. Condimentează cu sare și piper alb după gust. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UsturoiUsturoi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Bateți uleiul și usturoiul într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Scurgeți creveții, clătiți și scurgeți bine. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile în centrul părții din spate și devein, lăsând cojile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Creveți la grătar în scoici până când sunt carbonizați și doar Opaci, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Pâinea la grătar până începe să se rumenească, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați creveții într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați jumătate de ulei de usturoi și aruncați pentru a acoperi. Creveți movilă pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
CrevețiCreveți
7
Se servește cu pâine la grătar și ulei de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
PâinePâine
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista