Creveți la grătar în stil New Orleans cu glazură de sirop de trestie
Creveții la grătar în stil New Orleans cu glazură de sirop de trestie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 8 și costă $ 4.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 277 calorii. Un amestec de frunze de dafin, oregano, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți La Grătar În Stil New Orleans, Curcan afumat lent cu sirop de trestie-glazură de cafea, și Creveți BBQ în stil New Orleans.
Instrucțiuni
1
Cojiți creveții, rezervând scoici; acoperiți și răciți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Combinați cojile de creveți rezervate și apa într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional. Se strecoară bulionul printr-o sită într-un castron mare; aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați bulionul rezervat, ceapa și următoarele 12 ingrediente (ceapa prin frunze de dafin) într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Combinați amestecul de creveți și sirop într-un vas; acoperiți și marinați la frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți creveții din vas, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Filetați 6 creveți pe fiecare dintre frigarui de 8 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Așezați kebab-urile pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 6 minute, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Serviți cu marinată rezervată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
11
Notă: siropul de trestie întunecată (cum ar fi Steen) poate fi înlocuit cu siropul de trestie aurie.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.