Creveți Frecați Cu Condimente La Grătar

Creveți Frecați Cu Condimente La Grătar
Creveții frecați cu condimente la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 688 calorii, 29G de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pasta de hamsie, oțet de vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Condimente La Gratar Frecat Creveți, Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră, și Condimente La Grătar-Pui Întreg Frecat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare la jumătate cu apă cu gheață și lăsați-l deoparte. Aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați fasolea de ceară și fasolea verde și gătiți până când sunt crocante, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fasole De CearăFasole De Ceară
3
Scurgeți și aruncați imediat în apa cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Lăsați să stea în apa cu gheață câteva minute, apoi scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Între timp, puneți cartofii într-o cratiță medie, acoperiți cu apă rece sărată și dați la fiert. Coborâți focul și fierbeți până când cartofii sunt aproape fierți (un cuțit introdus în centru ar trebui să îndeplinească doar puțină rezistență), 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se scurge bine; lăsați să se răcească ușor.
1
Bateți oțetul, muștarul, mierea, usturoiul și pasta de hamsie într-un bol și condimentați cu sare și piper. Se amestecă încet în 1/2 cană de ulei de măsline până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți un grătar la înălțime. Feliați cartofii pe lungime, ungeți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați pe grătar cu fața tăiată în jos și grătați până se rumenesc, 2 până la 3 minute. Răsturnați și grătați până se înmoaie, încă 1 până la 2 minute. Ține grătarul aprins.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Combinați ceara și fasolea verde, cartofii la grătar, roșiile, ceapa, busuiocul și pătrunjelul într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați vinaigreta și aruncați ușor. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și lăsați deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1
Combinați semințele de fenicul, pudra de muștar, coriandrul și 1/2 linguriță fiecare sare și piper într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați creveții și aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Așezați creveții pe grătar și gătiți până se rumenesc și ușor carbonizați, 1 1/2 până la 2 minute. Întoarceți creveții și continuați să grătați până când tocmai ați gătit, 45 de secunde până la 1 minut. Împărțiți salata între 4 farfurii și acoperiți cu creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Fotografie de David Malosh

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoipastă de hamsiepastă de hamsie2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii cherry multicolore, înjumătățiteroșii cherry multicolore, înjumătățite2Bucăți de caramele Heath Barpulpă de miel, cu ospulpă de miel, cu os4Bucăți de caramele Heath Barsemințe de fenicul măcinatsemințe de fenicul măcinat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi fingerlingcartofi fingerling23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole verde, tăiatăfasole verde, tăiată2Bucăți de caramele Heath Barcoriandru măcinatcoriandru măcinat1Oreos dublu umplut1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți, decojiți și decojiți (cozi intacte)creveți, decojiți și decojiți (cozi intacte)4creveți și cu veneSare KosherSare Kosher4creveți și cu veneSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat2Bucăți de caramele Heath Barpudră de muștarpudră de muștar591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin4creveți și cu venePiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat1(vinete)ceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole galbenă de ceară, tăiatăfasole galbenă de ceară, tăiată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista