Creveți de nucă de cocos cu piure de cartofi dulci condimentat și unt de bucurie de migdale
Creveții de nucă de cocos cu piure de cartofi dulci condimentat și unt de bucurie de migdale este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 874 calorii, 17g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, migdale, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare sunt Creveți de nucă de cocos cu piure de cartofi dulci condimentat și unt de bucurie de migdale, Piure De Cartofi Dulci Condimentat, și Piure de cartofi Semidulci condimentat cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală depusă cu câțiva centimetri de ulei vegetal și încălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o oală cu apă clocotită, adăugați cartofii dulci și gătiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. În timp ce cartofii se gătesc, porniți creveții. Măcinați bucățile de bucurie de migdale într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt. Într-un castron, adăugați jumătate din bomboane, pesmetul, nuca de cocos și un vârf de sare și piper. Se usucă creveții, se înmoaie în ou și apoi în amestecul de nucă de cocos. Pune deoparte. Pentru untul compus, amestecați restul de bomboane cu untul înmuiat, migdalele și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Crostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți cartofii dulci și amestecați cu boia afumată, scorțișoară, cayenne și smântână grea. Se condimentează cu sare și piper. Țineți cald la foc mic. Prăjiți creveții până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Pentru a servi, așezați o lingură de piure de cartofi dulci pe o farfurie, acoperiți cu 3 bucăți de creveți și serviți untul de bucurie de migdale pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.