Creveți de nucă de cocos cu șalotă crocantă, busuioc și Susan

Creveții de nucă de cocos cu șalotă crocantă, busuioc și susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $ 4.73 pe portie. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de creveți, ghimbir confiat, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos, Creveți Și Dovlecei Se Amestecă Cu Busuioc Crocant, și Kebaburi De Pui Cu Soia Cu Presărat Cu Susan-Citrice.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pe o foaie mare de copt cu margini, separați șalota feliată în inele și aruncați cu uleiul.
Întindeți șalotele pe foaia de copt și coaceți timp de 10 minute, amestecând o dată, până când majoritatea inelelor se rumenesc profund.
Transferați într-un castron mediu.
Între timp, într-o tigaie medie, prăjiți nuca de cocos la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Transferați în castron cu șalotele și ștergeți tigaia.
Adăugați semințele de susan și prăjiți-le la foc moderat, agitând tigaia, până devin aurii, aproximativ 30 de secunde.
Transferați în castron cu șalotele și nuca de cocos. Se amestecă busuiocul, ghimbirul și ardeii iute.
Adăugați laptele de cocos în tigaie; aduceți la fierbere la foc moderat.
Adăugați creveții și fierbeți, amestecând, până când sunt fierte, aproximativ 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper. Puneți creveții în boluri, acoperiți cu șalota și presărați semințe de susan și serviți.
Se servește cu: orez aburit.
Note: variații: eșalota, busuiocul și semințele de susan pot fi servite peste tăiței asiatici sau cotlete de porc la grătar sau folosite ca garnitură pentru curry.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.