Creveți Curry verde cu tăiței

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții Curry verzi cu tăiței. Această rețetă face 4 porții cu 1312 calorii, 135g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $14.46 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână pastă de curry asiatică îmbuteliată, bulion de pui, tulpini de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Curry Verde Cu Tăiței, Taitei Cu Curry Verde Thailandez Ușor, și Taitei de orez curry cu avocado cu creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Șalotă pură, lemongrass, usturoi, ghimbir și cilantro tulpini într-un blender cu pastă de curry, zahăr, sare, turmeric și apă până când este cât mai netedă posibil, aproximativ 1 minut.
Încălziți uleiul într-o oală grea de 4 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți amestecul de pastă de curry, amestecând frecvent, până când începe să se lipească de fundul oalei, 8 până la 10 minute.
Adăugați lapte de cocos și bulion și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când se reduce la aproximativ 3 2/3 căni, 8 până la 10 minute.
În timp ce sosul fierbe, gătiți tăiței într-o oală de 6 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, amestecând ocazional, până se înmoaie, 4 până la 6 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece.
Scurgeți bine tăiței și împărțiți-i în 4 boluri mari.
Adăugați creveți în sos și fierbeți, amestecând, până când sunt fierte, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sosul de pește și sarea și piperul după gust. Creveți și sos peste tăiței.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.