Creveți Cu Fasole Albă Și Pâine Prăjită
Creveți cu fasole albă și pâine prăjită este un pescatarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 132 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin, usturoi, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 51 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Skillet Coapte Fasole Albă. (pe pâine prăjită!), Fasole albă și creveți, și Creveți De Usturoi Și Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți pâinea pe ambele părți cu 2 linguri de unt.Gatiti painea intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie.Ștergeți tigaia și topiți restul de 4 linguri de unt la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați vinul și aduceți la fierbere.
Adăugați creveții, condimentați cu linguriță de sare și linguriță de piper și fierbeți până se opac pe tot parcursul, 2 până la 3 minute.Îndoiți fasolea și rucola și gătiți doar până când fasolea este încălzită, 1 până la 2 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.