Creveții caramelizați vietnamezi sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, creveți, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Tăiței Vietnamezi Cu Carne De Porc Caramelizată, Salată vietnameză caramelizată de porc și tăiței de orez, și Salată De Creveți Vietnamezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sosul de pește, zahărul brun închis, fulgii de ardei roșu zdrobiți și apa într-un castron mediu și bateți până se dizolvă zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Umăr
Sos De Pește
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când este moale și translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă câteva minute. Nu maro.Întoarceți focul la mediu-mare și adăugați creveții. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand crevetii sunt abia roz si inca translucizi in pete, cateva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Adăugați amestecul de sos de pește, reduceți focul la mediu și fierbeți până când creveții sunt fierți, încă câteva minute. (Notă: sosul va fi subțire.) De pe foc, amestecați scallions și coriandru.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.