Creveți Și Scoici În Sos De Cremă De Lămâie

Creveți Și Scoici În Sos De Cremă De Lămâie
Creveți și scoici în sos de cremă de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 2063 calorii, 187g de proteine, și 112g de grăsime fiecare. Pentru $27.44 pe portie, această rețetă acoperă 81% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de creveți rege, scoici, granule de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Idaho păstrăv curcubeu și creveți Napoleon cu sos Beurre Blanc de lămâie-șalotă, Scoici cu sos de lămâie-busuioc, și Scoici cu sos de unt de lămâie.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista