Creveți de Sud și crupe este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 378 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, sare, usturoi îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Creveți Și Crupe Din Sud, Creveți și crupe din sud, și Creveți și crupe din sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente; pus deoparte.
2
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul în picături în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul de creveți, bulionul și 1/4 cană de ceapă verde; gatiti 5 minute sau pana cand crevetii sunt gata, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ardei Gras
Usturoi
Creveți
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; adăugați treptat grâu, amestecând continuu. Reduceți căldura la minim; se fierbe, acoperit, timp de 5 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Se amestecă untul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Crupe
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Serviți amestecul de creveți peste grâu; se presară cu brânză și ceapa verde rămasă.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.