Creveți și Andouille Gumbo

Creveți și Andouille Gumbo
Rețeta creveți și Andouille Gumbo este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Acest fel principal are 361 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,56 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, făină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Creveți, pui și Andouille Gumbo, Gumbo ușor de creveți și Andouille, și Creveți, Andouille și Okra Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În oala grea de 4 litri la foc moderat, încălziți uleiul. Reduceți căldura la moderat scăzută și amestecați în făină. Gatiti, amestecand frecvent cu lingura de lemn sau spatula de silicon termorezistenta, pana cand amestecul devine maro inchis si are o aroma intensa de nuci, 10 pana la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Lingura De LemnLingura De Lemn
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
BatetiBateti
2
Se amestecă ceapa, piperul și țelina și se gătește, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie, aproximativ 2 minute. Treceți treptat în stoc. Ridicați focul la moderat și aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la moderat scăzut și fierbeți, neacoperit, amestecând frecvent, până când amestecul s-a îngroșat, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
țelinățelină
PiperPiper
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați frunze de dafin, creveți, cârnați și okra și fierbeți, neacoperite, până când okra este fragedă, aproximativ 15 minute. Aruncați frunzele de dafin și amestecați sare, cayenne și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
CârnațiCârnați
CrevețiCreveți
BameBame
SareSare
4
Împărțiți orezul în 4 boluri mari. Polonic gumbo peste, si se serveste cu sos fierbinte și fil pulbere pentru stropirea pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
GumboGumbo
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista