Creveți în stil Tandoori la grătar cu chutney de mentă
Creveții în stil Tandoori la grătar cu chutney de mentă sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 4 calorii. Dacă aveți piper, boia de ardei, acompaniament: chutney de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Creveți în stil Tandoori la grătar cu chutney de mentă, Carne sau creveți la grătar în stil Tandoori, și Frigarui de creveți la grătar cu chutney de coriandru-mentă.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Creveți fluture făcând o incizie profundă pe lungime de sus în jos în centrul spatelui, fără a tăia până la capăt și devein. 3
Combinați turmericul, boiaua, sarea și piperul într-un castron mare.
Adăugați creveți și aruncați pentru a acoperi bine.
Creveți la grătar, deschis plat, pe un raft Uns cu ulei setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori, întorcându-se o dată, până când este gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. (Alternativ, grătiți creveții într-o tigaie fierbinte, bine condimentată, la foc moderat.) 3
Serviți imediat cu chutney.